Om TSI Trulle

Hovedmålet med TSI Trulle er å åpne opp den fantastiske verden av arktisk havkajakk til UiT studenter og ansatte, men vi ønske alle andre hjertelig velkommst også. En viktig del av å åpne opp den fantastiske arktiske playground er å kjøre kurs slik at nybegynnere er innredet med kunnskap og ferdigheter til å være trygg på sjøen og ta godt vare på utstyret. Da har vi en flåte flotte kajakker som kan brukes av medlemmer på egen turer. I tillegg forsøk vi å organisere noen turer gjennom året hvor medlemmene kan samle, sosialisere og kanskje oppdage nye turmåler. Kurs og turer er annonsert på Facebook og nettsiden våre.


Kreves det noen spesielle forkunnskaper/utstyr/nivå for å være med i undergruppen?

Arktis havpadling krever jo litt kunnskap og ferdigheter, men vi kjører kurs for nybegynnere gjennom våttkort systemet. Om du allerede har våttkort med grunnkurs hav kan du få egen nøkkel til naustet. Kajakker, årer og så videre er tilgjengelig til medlemmer. Tørrdrakter leies ut i samarbeid med Fjellgruppa fra UiT campus https://www.facebook.com/Fjellgruppa/.

Hvor foregår aktiviteten?

Hovedbasen for kajakkflåten er Trulle Naustet på Sjølund langs Kvaløyavøgen litt sør fra Plantasjen. Noen ganger arrangeres også aktiviteter i de vakre omliggende fjordområdene. 

Kontaktinformasjon: 

Facebook: TSI Trulle https://www.facebook.com/groups/tsitrulle/

Nettside: http://www.trulle.no/


Levert av IdrettenOnline