Om Kajakkpolo i Tromsø

Hovedaktiviteten er å lære og øve og spille kajakkpolo, en sport som ligner litt som håndball spilles på vannet med mål suspendert opp i luften. Vi deltar også i vennlige turneringer som holdes iblant andre steder i Norge. Medlemmer våre kan også bli med eskimo rulling og redning økter som holdes på Tromsøbadet organisert i samarbeid med Tromsø Havpadleklubb. Vi også arrangere kurs av og til etter behov, som for eksempel teknikkurs i kajakkpolo.

Møt opp på en trening det er greit å bli med en gang å se om kajakkpolo er noe for deg. Gjerne følger Facebook siden og melde deg på - TSI Kajakkpolo i Tromsø https://www.facebook.com/groups/443030482428737/. Når du er overbevisst om at kajakkpolo er artig kan du blir medlem på denne nettsiden!

Kreves det noen spesielle forkunnskaper/utstyr/nivå for å være med i undergruppen?

Det er ingen spesielle krav til å bli med. Kajakkpolo er fortsatt ganske liten i Norge og vi spiller mest på morsomt og sosialt nivå, nybegynnere er alltid velkomne hos oss :) Dessuten har klubben alt nødvendig utstyr, så det er bare å ta med badedrakt.

Hvor foregår aktiviteten?

Vi trener på Tromsøbadet med vanlig treningstid søndagskvelder 18:00-19:30 og pleier å bruke Facebook events å dele oppdatert informasjon hver uke. 

Kontaktinformasjon: 

Facebook: TSI Kajakkpolo i Tromsø https://www.facebook.com/groups/443030482428737/

E-post: tsi.kajakkpolo@gmail.comLevert av IdrettenOnline